Ajutor la invatatura! Pentru copiii fratilor si surorilor din Biserica Emanuel dar si pentru copiii din cartier care sunt interesati

Categories: BLOG

 

Cu ajutorul Domnului, dorim sa initiem o noua lucrare cu copiii incepand din luna ianuarie 2018. Aceasta se adreseaza copiilor cu varste intre 11 si 18 ani care au nevoie de ajutor la invatatura, la materiile: limba romana, limba franceza si limba engleza. Sunt invitati si asteptati atat copiii fratilor si surorilor din Biserica Emanuel, cat si copiii care afla de aceasta lucrare si locuiesc in zona (Sos. Turnu Magurele, Bd. Metalurgiei, Sos. Berceni, Bd. Obregia). Oricine va dori ajutor, il va primi cu drag de la soara noastra Carmen Kahn care este profesoara atestata in materiile mentionate mai sus.

De retinut

  • Inscrierile se fac pana in data de 15 ianuarie 2018 la telefon 0770931050
  • Sala in care urmeaza sa aiba loc pregatirea este situata la subsolul Bisericii noastre din str. Intrarea Gilăului nr 11-13, București, sector 4. Este vorba de o sala amenajata pentru lucrul cu copiii.
  • Intalnirea de pregatire va avea loc saptamanal, sambata in intervalul 10-12
  • Alte detalii puteti afla sunand la numarul mentionat mai sus.

Ne dorim ca acest Ajutor la Invatatura sa fie o binecuvantare pentru toti cei interesati si copiii sa aiba rezultate mai bune la scoala. Domnul sa va creasca dragi copii si sa va poarte in paza Sa.

Lasă un răspuns