Gravissima consecinta

Categories: BLOG

Pacatele noastre au urmari despre care Biblia ne vorbeste si exemplifica in extenso. Dar cea mai grava este blamul adus Numelui Domnului de catre vrasmasii Sai (Ezec. 36:20,23; Rom.2:24). Este ce i-a reprosat Natan lui David in urma pacatului sau (2 Sam.12:14). Faptele a fost publice in lumea spirituala a vrasmasilor cat si a loialilor lui Dumnezeu dar in cea terestra au stiut de ele doar David si mai apoi Natan. Asa ca acesti vrasmasi care hulesc pe Dumnezeu intelegem ca sunt duhurile rele din lumea nevazuta.

Detaliile ne sunt ascunse in Scriptura dar faptul acesta prilejuit de pacatul nostru este cumplit. Asa ca aceasta este cea mai grava consecinta cand alegem sa pacatuim, consecinta gravissima! Ma gandesc la aceasta situatie pornind de la usuratatea cu care unii aleg pacatul (uneori ne-am regasit printre ei) din diverse motive gandindu-se ca Dumnezeu ii iarta. La ce omit sa se gandeasca sunt consecintele pacatului. David spre nespusa-i durere le-a simtit in viata si in casa lui din plin.

Daca inteleg ca Cel ce este Regele Universului dar si Tatal si Rascumparatorul meu ceresc care m-a salvat si infiat, care imi asigura toate resursele pana voi ajunge la El, sufera blamul demonic atunci cand eu pacatuiesc, voi lua cat se poate de serios cuvintele psalmistului: „cutremurati-va si nu pacatuiti…”! (Ps. 4:4), cat si ale Domnului: „Vegheati si rugati-va ca sa nu cadeti in ispita”(Mt. 26:41). Doamne-ajuta!

Pastor Valeriu Radu

Lasă un răspuns